- مزرعه مارکت
- تولیدکننده
- 1 سال
- شرکت تکنیک
- تولیدکننده
- 1 سال
- شرکت تکنیک
- تولیدکننده
- 1 سال
- شرکت تکنیک
- تولیدکننده
- 1 سال
- شرکت تکنیک
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 دستگاه
- فروشگاه توس
- خرده فروش
- 1 سال
- فروشگاه توس
- تولیدکننده
- 1 سال
- صباموتور
- تولیدکننده
- 1 سال
- صابری
- تولیدکننده
- 1 سال
- کمال نیا
- تولیدکننده
- 1 سال
- ادوات کشاورزی محسنی
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 دستگاه
- سبزکوشان
- عمده فروش
- 1 سال
- سبزکوشان
- تولیدکننده
- 1 سال
- ابزارمال
- تولیدکننده
- 1 سال
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان علف زن ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان علف زن می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
در ترکیب سوخت با روغن دو زمانه دارای مخزن مشترک ولی چهار زمانه دارای مخزن مجزا می باشد
دوزمانه و چهار زمانه است
معمولا از 20 تا 52 سی سی می باشد
دوشی و پشتی
علت اصلی استفاده عموم مردم از علف زن، دسترسی آسان به نقاط سخت و راحتی کار با آن در مقایسه با دروگر ها و چمن زن هاست.
علف زن ها به دو صورت پشتی و دوشی و در دومدل دو زمانه و چهار زمانه تولید می شوند.
انتخاب یک علف زن مناسب بستگی به شرایط مختلفی دارد. علف زن دوشی برای مناطق مسطحی که علف های هرز در پایین قرار دارند همچنین نقاطی که دسترسی به آنها سخت است، مناسب است .علفزن پشتی نسبت به مدل دوشی انعطاف پذیری بالایی دارد. میزان لرزش دست در علف زن پشتی کمتر است. کاربرد علف زن پشتی در مناطق مسطح بیشتر است و در عین حال استفاده از علفزن پشتی در مناطق شیب دار توصیه نمیشود.
در زمین های ناهموار که دسترسی به آنها سخت است به علت روانکاری قطعات، استفاده از علف زن دو زمانه توصیه میشود. میزان آلودگی در علف زن چهار زمانه در مقایسه با علف زن دو زمانه کمتر است. اما نسبت به موتور های دو زمانه وزن بالاتری دارد. برای کار در طولانی مدت و کارهای وسیع استفاده از علفزن چهار زمانه توصیه میشود.
با توجه به نوع علف و دستگاه علف تراش از نخ های مخصوص، تیغه های فلزی و زنجیرهای برش برای کندن علف استفاده میشود.
علف زن یا علف تراش، وسیلهای است که از آن برای هرسکردن و کوتاهکردن علفهای هرز در باغها و مزارع مختلف استفاده میشود. به این وسیله، حاشیه زن نیز گفته میشود. با پیدایش دستگاه علف زن، کار بسیاری از باغداران و کشاورزان راحتتر شده است؛ زیرا دیگر مجبور نیستند که از علف زن دستیهای قدیمی، استفاده کنند. حاشیه زنها به دو نوع دسته پشتی و دوشی تقسیمبندی میشوند که به وسیله برق یا بنزین کار میکنند. این تکنولوژی جدید، مزایا و معایب خاصی دارد. از جمله مزایای آن میتوان به قیمت مناسب، وزن، سازگاری با محیطزیست، نوع سوخت و... اشاره کرد. البته استفاده از روغن و سوختهای بنزینی، سبب افزایش آلودگی زیستمحیطی میشود که این امر چندان خوشایند نیست
علف زن چیست و چه کاربردی دارد
علف کن یا علف تراش، یک ابزار مجهز باغبانی برای باغداران و کشاورزان است که برای مرتب کردن درختچههای کوچک، نظمدهی به شاخ و برگهای درختان و کندن علفهای هرز به کار میرود که روتیواتور یا دستگاه چمن زنی قادر به حذف و ازبینبردن آنها نیست. از دستگاه چمن زن، میتوان برای کاربردهای مختلفی استفاده کرد؛ برای این منظور تیغههای مختلفی روی ماشین علف زن قابل نصب است. یکی از کاربردهای بسیار مهم علف زن، برطرفکردن علفهای هرز در باغها و مزارع مختلف است؛ به همین دلیل به این دستگاه، ماشین علف هرز زن نیز گفته میشود. علف چین، از یک میله برای انتقال قدرت به سمت تیغه، کاترها، یک تیغه روتاری دوار و یک موتور یا منبع قدرت که نزدیک به بدنه اپراتور است، ساخته شده است.
مشخصات فنی مهم در خرید علف زن
در هنگام خرید دستگاه علف زن یا همان داس موتوری، باید به ویژگیهای مهمی چون توان و قدرت مناسب، سازگاری با محیطزیست، تیغههای برش دهنده باکیفیت و مستحکم، گارانتی و خدمات پس از فروش آن دقت کرد. علاوه بر این، چمن زن باید تعادل مناسبی داشته باشد تا اپراتور به راحتی با آن کار کند و در حین کارخطری او را تهدید نکند. به دلیل تنوع گستردهای که این دستگاه در بازار دارد، از نظر دستهبندی کاری به انواع مختلفی چون سنگین کار، سبک کار و چندمنظوره تقسیمبندی میشود.
انواع علف زن و مقایسه آنها
دستگاه علف چین انواع مختلفی چون علف کن دستی، برقی، کوله پشتی، بنزینی و موتوری دارد. از علف چین دستی برای زمینهایی که مساحت آنها از ۱۵۰ مترمربع کمتر است، استفاده میشود. برای استفاده از این علف کن، اپراتور باید سریعتر راه رود تا تیغههای دستگاه عملکرد مناسبتری داشته باشند. در علف زن برقی، وظیفه تأمین نیروی محرک بر عهده موتور الکتریکی است. از مزایای این علف کن میتوان به تعمیر و نگهداری کمتر نسبت به علف زن بنزینی، از معایب آن میتوان به محدودیت سیم برق و نیاز دائمی آن به برق اشاره کرد.
از دستگاه علف زنی کوله پشتی نیز برای حاشیه زنی، علف تراشی و درو یونجه استفاده میشود. درست است که استفاده از این علف کنها راحتتر بوده و خستگی کمتری ایجاد میکنند، اما کاهش کنترل دستی خرطومی، یکی از معایب آنها است. علف کنهای بنزینی دارای سرعت و قدرت بیشتری نسبت به انواع الکتریکی هستند؛ اما در معرض آسیب بیشتری قرار دارند؛ در نتیجه به نگهداری و تعمیر بیشتری نیاز دارند. این دستگاه در مکانهایی که به برق دسترسی ندارند، بسیار پرکاربرد است. در زمینها و مزارعی که مساحت آنها بیشتر از ۲۰۰ مترمربع است، معمولاً از علف کنهای ماشینی استفاده میشود.
قیمت دستگاه علف زن
بر قیمت دستگاه علف زن عوامل مختلفی مانند برند و کیفیت، موتور دستگاه، نوع شاسی و نوع مواد به کار برده شده در بدنه، تأثیر میگذارند. یکی از فاکتورهای مهم و تأثیرگذار بر قیمت علف زن، موتور آن است. این دستگاه از نظر موتوری در دو نوع، دو موتوره و چهار موتوره تولید میشود. قیمت علف تراش با موتور چهار زمانه، نسبت به علف تراشهای دو موتوره، تقریباً دو برابر بیشتر است. نوع شاسی نیز یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار بر قیمت دستگاه علف زنی است. به طوری که علف کنهای شاسی دوشی در مقایسه با علف کنهای شاسی پشتی، قیمت مناسبتری دارند. از آن جایی که برندهای زیادی از این دستگاه در بازار وجود دارند، کمپانی یا برند نیز یکی از عوامل مهم و تعیینکننده بر قیمت علف چین است.