فیلتر و دسته بندی‌ها
قیمت (تومان)

فقط کالاهای موجود
قدرت (وات)
125 وات
130 وات
دور برس (در درقیقه)
700 در درقیقه
850 در درقیقه
کارکرد
اتوماتیک
دستی
تعداد برس (عدد)
2 عدد
4 عدد
ظرفیت مخزن (لیتر)
0.5 لیتر
1.0 لیتر
استعلام قیمت
واکس کفش خانگی مدل SH21H
واکس کفش خانگی مدل SH21H

حداقل سفارش: 1 دستگاه

3,161,000
واکس کفش خانگی مدل SH21H

حداقل سفارش: 1 دستگاه

3,161,000
واکس زن برقی دو برس مدل SH21

حداقل سفارش: 1 دستگاه

3,815,000
واکس زن برقی کفش مدل SH42
واکس زن برقی کفش مدل SH42

حداقل سفارش: 1 دستگاه

4,796,000
واکس زن برقی کفش مدل SH42

حداقل سفارش: 1 دستگاه

4,796,000
آیا موردی را که به دنبالش بودید، پیدا کردید؟
بله
خیر
ارسال
پرسش های متداول

خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان واکس زن ارتباط برقرار کنند.

با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان واکس زن می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.

واکس زن

در برخی از محیط‌های اداری و کاری، نظافت کفش اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ نظافت کفش نیز واکس زدن آن‌ها است. اما از آنجایی که مدت زمان واکس زدن و خشک کردن واکس کار نسبتا زمان‌بری است، دستگاه‌هایی در برخی از محیط‌ها نصب می‌شود که این کار را به صورت اتوماتیک انجام می‌دهد. نام این دستگاه‌ها، واکس زن کفش نام دارد که انواع مختلفی را شامل می‌شوند. با ویترین نت تا انتها همراه باشید تا به معرفی انواع دستگاه واکس زن، نکات مهم در خرید این دستگاه‌ها و برخی موارد دیگر بپردازیم.

دستگاه واکس زن

استفاده از واکس‌های جامد برای برق انداختن کفش، معایبی از جمله آلوده شدن محیط بعد از فرچه‌زنی و تغییر شکل ظاهری کفش بعد از واکس زدن‌های متعدد را دارد. به همین خاطر دستگاه‌های واکس زن تولید شدند تا مشکلات استفاده از واکس جامد را از بین ببرند. از این رو می‌توان این گونه گفت که دستگاه واکس زن یکی از تجهیزات نظافت صنعتی است که در محیط‌های پر رفت و آمد نصب می‌شود تا عملیات واکس زنی کفش را به صورت اتوماتیک، بدون دخالت دست و در مدت زمان بسیار کم انجام دهد.

انواع دستگاه واکس زن کفش:

به صورت کلی دستگاه‌های واکس زن در زمره تجهیزات نظافت صنعتی قرار می‌گیرند و جزو ماشین آلات صنعتی شناخته می‌شوند که کاربرد زیادی نیز در ادارات و شرکت‌ها دارند. به دلیل این که در محیط‌های مختلفی به کار گرفته می‌شوند، در مدل‌های متنوعی نیز به تولید می‌رسند. در این بخش قصد داریم به معرفی انواع دستگاه واکس زن کفش بپردازیم. در یک دسته بندی کلی می‌توان این دستگاه‌ها را به دو دسته تقسیم کرد:

  1. دستگاه واکس زن خانگی
  2. دستگاه واکس زن اداری

علاوه بر این، می‌توان این دستگاه‌های صنعتی حوزه نظافت را بر اساس نوع کارایی و سیستمی که دارند، در ۲ دسته دیگر تقسیم بندی نمود که از قرار زیر است:

  1. اتوماتیک
  2. نیمه اتوماتیک

در ادامه قصد داریم به صورت کامل هر کدام را خدمتتان معرفی کنیم.

  • دستگاه واکس کفش خانگی:

این نوع دستگاه واکس زن کفش در دو مدل برقی و شارژی تولید شده و به دلیل این که ابعاد کوچک، قیمت پایین‌تر و همچنین کارایی متوسطی دارند، به عنوان دستگاه واکس زن خانگی محسوب می‌شوند. جنس بدنه اغلب دستگاه‌های واکس زن خانگی از نوع پلی اتیلن است که باعث ایجاد مقاومت زیاد در بدنه واکس زن می‌شود. دستگاه واکس زن خانگی از برق شهری یا همان خانگی تغذیه می‌کند. مدل خانگی دستگاه واکس زن، حاوی دو برس گردان است که اولی با گردگیری کفش، گرد و غبار آن را پاک می‌کند. برس دوم برای پخش کردن واکس بر روی کفش کاربرد دارد.

  • دستگاه واکس زن کفش اداری:

این دستگاه‌ها که بر خلاف مدل خانگی عموما به صورت شارژی تولید نمی‌شوند؛ دارای دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستند. دستگاه‌های واکس زن اداری حداقل ۲ برس گردان و مخزنی برای نگهداری از پولیشرها و مایع واکس دارند. برس‌های دستگاه واکس زن برقی کفش اداری از بهترین متریال ساخته می‌شوند تا دوام بیشتری داشته باشند و در زمان استفاده، مویه‌های برس دچار ریزش و شکستگی نشوند. همچنین داشتن تایمر قابل تنظیم و سیستم کاهنده صدای موتور از مزیت‌های این نوع دستگاه واکس زن محسوب می‌شوند.

  • دستگاه واکس زن نیمه اتوماتیک:

این نوع از دستگاه‌های واکس زن به صورت پدالی یا فشاری عمل واکس زنی را انجام می‌دهند. طرز کار این دستگاه به گونه‌ای است که با فشار دادن پا روی قسمت پدال دستگاه عملیات واکس زنی شروع می‌شود. بعد از ریختن مایع واکس بر روی کفش، فرچه واکس زنی شروع به کار می‌کند و پس از آن مرحله پرداخت و پولیش زنی نهایی توسط دستگاه انجام می‌شود.

  • دستگاه واکس زن اتوماتیک:

این نوع واکس زن برقی، دارای ۴ برس برای عملیات گردگیری، واکس زنی و پرداخت نهایی است. دستگاه واکس زن اتوماتیک دو مخزن مجزا برای عمل واکس زنی دارد. دو مخزن دستگاه واکس زن را می‌توان با مایع واکس در رنگ‌های متفاوت پر کرد. به عنوان مثال می‌توان از واکس‌های مایع بی‌رنگ، مشکی و قهوه‌ای برای اینکار استفاده کرد. تنها مزیت این دستگاه نسبت به نوع نیمه اتوماتیک آن، انجام تمامی مراحل واکس زنی به صورت اتوماتیک است. شما در این مدل نیاز نیست که پدالی را فشار دهید. جالب است بدانید که اکثر واکس زن‌های برقی ویژگی‌های زیر را دارا هستند:

  • واکس زنی بهداشتی بدون انتشار بو و غبار
  • مجهز بودن به دستگاه خاموش کردن دستی
  • چراغ LED برای مشاهده کفش
  • قابلیت تنظیم زمان واکس زنی و میزان مایع واکس
  • دارای دستگیره تکیه گاه
  • صرفه جویی در وقت و هزینه
  • استفاده از ۳ نوع مایع واکس در دستگاه

مزایای استفاده از دستگاه واکس زن:

دستگاه‌های واکس زن به صورت کلی کاربرد زیادی در محیط‌های پر رفت و آمد مثل مجتمع‌های تجاری و مسکونی، ادارات بزرگ و ... دارند. به سبب وجود این مزایا، استفاده از دستگاه‌های واکس زن بسیار رایج است:

  • انجام عملیات واکس زنی در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • عدم نیاز به دخالت دست جهت واکس زدن
  • واکس زدن تعداد زیادی کفش در طول روز
  • عدم آسیب رساندن به رویه کفش
  • واکس زدن کفش به شیوه مناسب
  • کاهش هزینه‌های خرید واکس
  • و ...

نکات مهم در خرید دستگاه واکس زن:

واکس زن کفش انواع مختلفی دارد. به سبب تنوع موجود این نوع دستگاه‌ها، ممکن است که خرید یک دستگاه واکس زن کفش برای برخی از افراد کار سختی باشد. اگر قصد دارید که دستگاه واکس زن مناسبی خریداری نمایید، پیشنهاد می‌کنیم که حتما این نکات را مورد توجه داشته باشید:

  • تعداد افرادی که در طول روز از آن استفاده می کنند:

در خرید دستگاه باید محاسبه کنید که چه تعدادی از افراد مجموعه مد نظرتان در طول روز ممکن است که از این دستگاه استفاده کنند. به عنوان مثال نوع اتوماتیک دستگاه واکس زن می‌تواند تعداد کفش زیادی را در طول روز واکس بزند، در حالی که نوع نیمه اتوماتیک یا خانگی قادر به انجام چنین کاری نیستند.

  • در چه محیط و مکانی از آن استفاده خواهید کرد:

محیطی هم که قصد نصب این دستگاه را دارید، در خرید شما تاثیر گذار است. برای محیطی مثل یک مجتمع مسکونی نوع نیمه اتوماتیک مناسب است، اما برای یک محیط اداری به هیچ نوع نیمه اتوماتیک توصیه نمی‌شود.

  • توجه به قدرت موتور دستگاه:

قدرت موتور دستگاه واکس زن رابطه مستقیمی با سرعت و کیفیت واکس زنی کفش‌ها دارد. هر چه موتور قدرت بیشتری داشته باشد، دستگاه خواهد توانست که کفش بیشتری را در طول روز واکس بزند.

  • مد نظر داشتن سرعت چرخش فرچه‌ها:

اگر قصد دارید که در زمان کوتاهی عملیات واکس زنی انجام گیرد، باید سرعت چرخش فرچه‌های دستگاه شما نیز بالا باشد. از این رو بررسی سرعت چرخش فرچه‌ها در خرید دستگاه واکس زن لازم و ضروری است.

قیمت دستگاه واکس زن:

همان طور که گفتیم، دستگاه‌های واکس زن در مدل‌های متنوعی تولید می‌شوند تا در امکان مختلف صنعتی، اداری و مسکونی کاربرد داشته باشند. از طرفی نیز برندهای تولید کننده این نوع تجهیزات صنعتی زیاد است، همین عوامل باعث می‌شوند تا دستگاه‌های واکس زن کفش قیمت مشخص و ثابتی نداشته باشند. در تعیین قیمت دستگاه واکس زن کفش، نوع اتوماتیکی یا نیمه اتوماتیکی بودن، قدرت موتور، سرعت چرخش فرچه و حتی برند تولید کننده تاثیر گذار هستند. همان طور که در بالا مشاهده می‌کند، انواع دستگاه واکس زن برقی اتوماتیک، نیمه اتوماتیک، اداری و ... در ویترین نت موجود داریم که قیمت هر کدام به همراه مشخصات و ویژگی‌هایی که دارند، به صورت کامل و دقیق ذکر شده است. همین حالا می‌توانید بر روی هر کدام از مدل‌های مد نظرتان کلیک کنید تا کلیه اطلاعات موجود در رابطه با آن را مشاهده نمایید. همچنین می‌توانید در صورت وجود مشکل در انتخاب و یا خرید دستگاه، با مشاورین زبده ما تماس حاصل فرمایید تا شما را به صورت دقیق راهنمایی کنند. در هر کجای ایران عزیزمان که باشید، به راحتی می‌توانید اقدام به خرید دستگاه مد نظرتان نمایید.

تصحیح شماره ارسال مجدد رمز

کد تایید را وارد کنید .

RFQ
تولیدی صنعتی رایان ماشین
تولیدی صنعتی رایان ماشین
دستگاه شیرینک پک تمام اتوماتیک با نوار ۹۰ درجه
نام تامین کننده

جهت مشاهده اطلاعات تماس تامین کننده، لطفا نام و شماره موبایل خود را وارد کنید.

نام تامین کننده

تولیدی صنعتی رایان ماشین

09125285988

کاربر عزیز

RFQ ( استعلام قیمت )

RFQ ( استعلام قیمت )