- فروشگاه باقری فرد
- تولیدکننده
- 1 سال
- نگین طلایی دز
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 کیسه (کیسه 25 کیلویی)
- توسعه فیدار خوراک
- وارد کننده
- 1 سال
- توسعه فیدار خوراک
- تولیدکننده
- 1 سال
- راشین جوانه
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 کارتن (کارتن 40 عددی)
- سلامت خوراک ایرانیان
- وارد کننده
- 11 ماه
- سلامت خوراک ایرانیان
- تولیدکننده
- 11 ماه
حداقل سفارش: 25 کیلوگرم
- آرتین تجارت اکسیر
- وارد کننده
- 10 ماه
- آرتین تجارت اکسیر
- تولیدکننده
- 10 ماه
حداقل سفارش: 1 کارتن (کارتن 25 عددی)
- آکام توسعه
- وارد کننده
- 11 ماه
- آکام توسعه
- تولیدکننده
- 11 ماه
حداقل سفارش: 500 کیسه (کیسه 25 کیلویی)
- فروشگاه باقری فرد
- تولید کننده
- 1 سال
- فروشگاه باقری فرد
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 کیسه (کیسه 25 کیلویی)
- خوشه آنلاین
- عمده فروش
- 1 سال
- خوشه آنلاین
- تولیدکننده
- 1 سال
- فروشگاه باقری فرد
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 کیلوگرم
- آرمان صنعت توس
- تولید کننده
- 2 سال
- آرمان صنعت توس
- تولیدکننده
- 2 سال
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان مواد اولیه صنایع غذایی ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان مواد اولیه صنایع غذایی می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
مواد اولیه صنایع غذایی چیست؟
در هنگام آماده سازی و پردازش غذاهای مختلف ترکیباتی به نام مواد اولیه صنایع غذایی و یا مواد افزودنی در جهت افزایش طعم، رنگ و ماندگاری مواد غذایی به آنها اضافه می شود. از این رو تهیه مواد اولیه غذایی از نیازهای اصلی صنایع غذایی است و نقش بسیار مهمی در زنجیره تامین دارد. ساختار این مواد اولیه می تواند به صورت طبیعی مانند عسل، شکر، گیاهان و نمک... یا مصنوعی باشند که در ادامه به انواع مصنوعی آن می پردازیم. شایان ذکر است که اکثر مواد غذایی بسته بندی شده یا فرآوری شده ای که امروز در بازار خریداری می کنیم مملو از مواد اولیه مصنوعی هستند.
انواع مواد اولیه صنایع غذایی
مواد اولیه در صنایع غذایی کاربردهای متفاوتی را دارد و برای یک هدف مشخص از آنها استفاده می شود. از جمله لیست مواد اولیه صنایع غذایی که می توانیم به آنها اشاره کنیم، شیرین کننده ها، مواد نگهدارنده، طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، جایگزین های چربی، بهبود دهنده های طعم، امولسیفایرها، مواد مغذی و ویتامین ها، مواد ضد چسبندگی، مواد کنترل کننده PH، مواد مغذی مکمل، جاذب رطوبت و گازها هستند. در ادامه به نقش برخی ازپرکاربردترین مواد اولیه صنایع غذایی اشاره کوتاه خواهیم کرد.
شیرین کننده ها
این مواد معمولا به عنوان شیرینکننده به مواد غذایی مانند نوشیدنیها، غذایی پختهشده یا فرآوری شده، انواع شیرینی و کیک، قند و… اضافه می شوند و طعم شیرین میبخشند. شایان ذکر است که این شیرین کننده می توانند یک شیرینی بدون کالری را به مواد غذایی بخشند. از مهمترین مواد شیرینکنندهها می توان به ساکارز، گلوکز، فروکتوز، سوربیتول، مانیتول، شربت ذرت ،ساکارین و... اشاره کرد.
مواد نگهدارنده
باکتری ها، قارچ ها و مخمرهای موجود در مواد غذایی باعث فساد سریع مواد می شوند که از این رو برای بالا بردن مدت زمان فساد مواد غذایی، مواد نگهدارنده می تواند بهترین گزینه باشد . این مواد تازگی غذا را حفظ و از تغییر زود هنگام رنگ، بو و طعم غذاهایی مانند ژله، انواع سس، نوشیدنیها، مواد غذایی پختهشده (مانند گوشت)، انواع روغن، غلات، میوهها و سبزیجات، چیپس، پفک و... جلوگیری میکنند. برخی از مواد نگهدارنده عبارتند ازاسید اسکوربیک، اسید سیتریک، سدیم اریتوربات، سدیم نیتریت، کلسیم سوربات، پتاسیم سوربات،BHA ، BHTو ویتامین E.
طعم دهنده ها
این مواد به منظور افزایش و اضافه کردن طعمهای خاص به مواد غذایی استفاده میگردد که نام انواع این طعم دهنده عبارتند ازطعم دهندههای طبیعی، طعم دهندههای مصنوعی و ادویهجات. از این مواد در انواع پودینگ و پای، ژله، کیک، انواع سس، آبنبات، نوشابه، بستنی و... استفاده می شود.
رنگ های خوراکی
رنگ های خوراکی کاربردهای مختلفی دارند. گاهی اوقات از این رنگها به منظور جلوگیری از کاهش رنگ ناشی از قرار گرفتن غذا در برابر نور خورشید، هوا، دما، رطوبت و… استفاده میشود ویا برای پررنگ کردن رنگ طبیعی خوراکی ها استفاده نمود. بیشتر موارد مصرف رنگ های خوراکی را می توان در بسیاری از غذاهای فرآوری شده، انواع نوشابه، آبنبات، ژله، پنیر، انواع مربا، کیک ها و… شاهد بود.
بهبود دهنده های طعم
همانطور که از اسم آن مشخص است این مواد در جهت افزایش و بهبود طعم مواد خوراکی استفاده می شود. تفاوت بهبود دهندههای طعم با طعمدهندهها این است که بهبود دهندهها طعم یا عطر جدیدی به خوراکی اضافه نمیکنند؛ بلکه طعم خود ماده غذایی را بهبود میبخشند. برخی از پرکاربردترین بهبود دهندههای طعم عبارتند از گلوتامات مونو سدیم، پروتئین هیدرولیزشده سویا، عصاره مخمر اتولیزه، دی سدیم گوانیلات یا دی سدیم اینوزینات. موارد مصرف بهبود دهنده های طعم را می تواندر بسیاری غذاهای فرآوریشده اشاره کرد.
گازها
گازها در جهت افزودن گاز و هوا به نوشیدنی ها و مواد غذایی به کار می روند. که می توان به مهمترین آنها مانند دی اکسید کربن، اکسید نیتروژن اشاره کرد. گازها معمولا به ترکیبات تهیه انواع نوشیدنی و نوشابه های گازدار اضافه می شوند که از مهمترین موارد مصرف آنها محسوب می شود.
قیمت مواد اولیه صنایع غذایی در ویترین نت
در دسترس بودن مشخصات کامل و دقیق از نظر کیفیت، ایمنی و اصالت یکی ازملاک های اصلی استفاده از مواد اولیه، و از سوی دیگر قیمت مواد هم نقش بسزایی دراستفاده و تهیه این مواد دارد. این ویژگی ها شامل اطلاعات درباره طیف گسترده ای از شاخص ها، از جمله ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی، ساختار، ویژگی های حسی و در برخی موارد، منشاء آنها است که شایان ذکر است هر کدام از این موارد در هر مرحله از تولید هزینه براست و به قیمت مواد افزوده می شود. با توجه به این که اکثرغذاهای کاربردی و مواد مغذی غذایی نه تنها در داخل کشور تولید می شوند بلکه اغلب در بازارهای جهانی هم عرضه می شوند، از این رو استفاده از مود اولیه غذایی مورد اطمینان و با کیفیت با برندی معتبر و در هر حال با قیمت مناسب ضروری به نظر می رسد. پلتفرم آنلاین ویترین نت با در کنار هم قرار دادن معتبرترین تامین کنندگان و تولید کنندگان این امکان را فراهم کرده است تا مواد اولیه صنایع غذایی به صورت بی واسطه و مطمئن خریداری کنید. همچنین از طریق سیستم RFQ ویترین نت این امکان وجود دارد تا از طریق آن بتوانید بعد از دریافت استعلام قیمت خریدی به صرفه را تجربه کنید.