حداقل سفارش: 1 قالب
- سورین صنعت پایدار
- وارد کننده
- 2 سال
عضو ویژه طلایی
- سورین صنعت پایدار
- تولیدکننده
- 2 سال
عضو ویژه طلایی
حداقل سفارش: 1 قالب
- سورین صنعت پایدار
- وارد کننده
- 2 سال
عضو ویژه طلایی
- سورین صنعت پایدار
- تولیدکننده
- 2 سال
عضو ویژه طلایی
- اسپادانا استون
- تولیدکننده
- 2 سال
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان قالب های تزریق پلاستیک ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان قالب های تزریق پلاستیک می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
تا چندین سال قبل تولید کردن قالب های مخصوص تزریق پلاستیک علاوه بر این که بسیار سخت و طاقت فرسا بود، هزینه های بسیار سنگین و زیادی هم داشت و بنابراین تولید کنندگان ترجیح می دادند فقط زمانی از قالب های تزریق پلاستیک استفاده کنند که سفارش تولید انبوه داشتند و قرار بود از یک نوع محصول چند صد نمونه تولید کنند. ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی ها، کار ساختن قالب های تزریق پلاستیک نیز بسیار آسان تر شده است. جنس این قالب ها معمولاً از فولاد بسیار مقاوم یا آلیاژ های ترکیبی مس و برلیم و یا آلومینیوم های مقاوم است.
در انتخاب جنس قالب های تزریق پلاستیک به چه نکاتی باید توجه کرد؟
مهم ترین نکته ای که در انتخاب جنس قالب باید به آن توجه کرد، انتخاب جنس قالبی است که صرفه ی اقتصادی داشته باشد. هزینه ی تولید و ساخت قالب های فولادی بالاتر از قالب های دیگر است، ولی چون فولاد عمر و دوام بسیار بیشتری نسبت به فلز های دیگر دارد، دیر تر فرسوده خواهد شد و می توان مدت بسیار طولانی تری از این قالب ها استفاده کرد.
هزینه ی تولید و آماده سازی قالب های آلومینیومی بسیار پایین تر است و امروزه این قالب ها بیشتر مورد توجه تولید کنندگان قرار گرفته اند. آلومینیوم ها به دلیل اینکه به سرعت حرارت خود را از دست می دهند و سرد می شوند، فرایند تولید کوتاه تر و سریع تری دارند. برای افزایش مقاومت و ماندگاری قالب های تزریق آلومینیومی می توان سطح آن ها را با لایه های فایبرگلاس به طور کامل پوشاند و تقویت کرد.
قالب های تزریق پلاستیک از چه اجزایی تشکیل شده اند؟
1. نیمه ها
این قالب ها معمولاً از دو نیمه ی اصلی و مهم تشکیل شده اند که عبارت است از:
1. نیمه ی مخصوص تزریق 2. نیمه ی پَران
هر دوی این نیمه ها در داخل دستگاه تزریق جاساز می شوند و تفاوت آن ها در این است که فقط نیمه ی داخلی و انتهای قالب می تواند حرکت کند. نتیجه ی این ویژگی این است که نیمه های مختلف قالب می توانند در صورت نیاز از هم فاصله گرفته و جدا شوند و دوباره پس از مدتی به هم وصل شوند.
2. کانال ها
کانال ها وظیفه ی به گردش درآوردن مواد مذاب را در درون قالب به عهده دارند. البته نوع دیگری از کانال ها هم در این قالب ها وجود دارد که وظیفه ی آن ها خنک سازی مواد تولید شده می باشد.
3. هواگیر
هوایی که در قالب ها حبس می شود، به وسیله ی دریچه های هوای مخصوصی که روی قطعه گیر های قالب تعبیه شده است، به بیرون آن انتقال داده می شود.