توضیحات
توضیحات سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی مدل PLC-DQI
سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی مدل PLC-DQIG بسیار بیشتر از ماشین جوجه کشی معمولی نیازهای مورد نیاز را ارائه می دهد. داشتن حساسیت بسیار مناسب سنسورها برای انجام جوجه کشی و همینطور کنترل با دقت بالای پارامترها همراه با خروجی ایمن و با اطمینان درصد ضریب خطا را تا 80% در مقایسه با دستگاه های دیگر کاهش داده است. PLC-DQIG دارای قابلیت اتصال به GSM می باشد که برای هدایت کردن و مانیتورینگ توسط اپلیکیشن جوجه کشی گوشی همراه استفاده می شود. امکان شبکه کردن چندین دستگاه جوجه کشی نیز به کامپیوتر و مانیتورهای آنلاین وجود دارد. با ما همراه باشید تا در ادامه با این سیستم بیشتر آشنا شویم.
ساختار کلی سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی
کاربرد اصلی سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی حفظ کردن شرایطی است که جهت رشد جنین های درون تخم نیاز است و باید توسط مرکز به خوبی هدایت و فرمان شود که از آن به عنوان کنترلر دستگاه جوجه کشی و یا همان سیستم کنترل یاد می کنیم. در واقع کنترلرهای جوجه کشی امروزه در دو نوع مختلف آنالوگ و دیجیتال در بازار موجود هستند.
کنترلر دستگاه جوجه کشی به صورت آنالوگ
این نوع از کنترلرها اغلب دارای ترموستات و یا همان دماسنج ساده به صورت مکانیکی هستند که آنها به سنسورهای دمایی ترموکوپلی و همچنین دیمر ولومی که برای تنظیم کردن حرارت کاربرد بسیاری دارند، مجهز می باشند. این روزها به علت داشتن دقت بسیار پایین و همینطور نداشتن آپشن هایی به روز و مورد نیاز، این مدل از کنترلرها کاربرد خاصی ندارند و جای خودشان را به کنترلرهایی که دیجیتالی هستند، داده اند.
کنترلر دستگاه جوجه کشی به صورت دیجیتال
سیستم های کنترلر دستگاه های جوجه کشی موجود در بازار به شکل دیجیتال به طور کلی به 5 بخش اصلی و مهم به شرح زیر تقسیم می شوند.
حافظه یا همان IC پروگرامر
یکی از مهم ترین رکن های کنترلر IC حافظه است. آی سی های صنعتی نویز پذیری بالا و تحمل دمای پایین تری دارند. آی سی های صنعتی به آسانی نویز اشیاء موجود در اطرافش را جذب می کند و همچنین باعث ایجاد اختلال در عملکرد دستگاه می شود.
نمایشگر display
در واقع وظیفه نمایشگر نشان دادن وضعیت های مختلف دستگاه مانند رطوبت، دما و دیگر پارامترهایی که نیاز است، می باشد که این نمایشگر ها را می توان به چهار دسته اصلی سون سگمت، LCD کارکتری، LCD گرافیکی و tft تقسیم کرد. سون سگمت برای کنترلرهای صنعتی مناسب ترین و کاربردی ترین نوع نمایشگر می باشد.
درایوها یا همان محرک های خروجی
مقدار توان مصرفی جهت انتخاب نوع خروجی باید به صورت دقیق محاسبه گردد به صورتی که بتوان بالاترین توان مصرف کننده ها را محاسبه کرد و همچنین محرک دارای توان بالا انتخاب کرد. از انواع محرک های خروجی می توان به ماسفت، رله، ترایاک و ... اشاره کرد که رله به دلیل داشتن اصطکاک زیاد، کمتر استفاده می شود.
سنسور
سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی ممکن است دارای انواع مختلف سنسورهای آنالوگ و دیجیتال باشد که بعد از انتخاب آنها باید دارای 5 مشخصه اصلی و مهم به صورت زیر باشند:
نوع پارامتری که برای اندازه گیری استفاده می شود.
سنسور باید دارای عمر مفیدی که حداقل سه سال است، باشد.
اندازه گیری ها باید دارای رنجی مورد قبول یعنی 0 تا 50 درجه سیلیوس باشند و همچنین دارای دقت بسیار مناسب یعنی 0.1 سیلیوس باشند.
مقدار خطا پس از کالیبراسیون هم باید دارای صحت اندازه گیری باشد.
نرم افزار
جهت برنامه نویسی برای سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی بیشتر از زبان های پاسکال و c استفاده می کنند. در بعضی از کنترلرها به صورت آمارتور از زبان بیسیک هم استفاده می شود که البته زبان c زبانی مهندسی تر است و همچنین قابلیت مانور بیشتری هم دارد.
نمودار قیمت
نموداری برای تغییر قیمت های محصول موجود نیست.