توضیحات
توضیحات پک کامل سروو موتور برند HQM و 750 وات ترمزدار 3000 دور
سروو موتور یکی از شناخته شده ترین قطعات صنعتی روز می باشند. قابلیت هایی که این موتور دارد آن را به قطعه ای بسیار ارزشمند و گران قیمت در صنایع مختلف تبدیل کرده. در این متن شما را با این قطعه آشنا تر می کنیم تا شما بتوانید بهترین سروو موتور را برای خود خریداری کنید.
سروو موتور چیست؟
سروو موتور نوعی موتور الکتریکی می باشد که توانایی کنترل دقیق موقعیت زاویه ای یا خطی را دارد و همچنین می تواند سرعت و شتاب به شکل دقیق تنظیم کند. سروو موتور دارای یک موتور است و این موتور مجهز به یک سنسور خاص می باشد که از آن برای بازخورد موقعیت استفاده می شود.
در نظر داشته باشید که سروو موتور ها خود به عنوان کلاسی از موتور ها محسوب نمی شوند. سروو در واقع عبارتی است برای اشاره به موتورهایی که در سیستم های حلقه بسته استفاده می شوند. این نوع موتور ها توان نامی متغیری دارند که می تواند بین چند دهم وات تا چند صد وات باشد. سروو موتور ها از خاصیت لختی ( اینرسی) کمی برخوردار هستند و این بدین معناست که امکان تغییر سرعت در کم ترین زمان ممکن، در آن ها وجود دارد. به همین دلیل این نوع از موتور های الکتریکی، بیشتر از سایر موتور ها کاربرد دارد.
در سرو موتور به صورت کلییک سری مدارات الکترونیکی مانند درایو ها در کنار آن قرار دارد و الکترو موتور حاوی شفت عمل گردش را به عهده دارد و تجهیزات الکترونیکی هم وظیفه دقت دادن به الکترو موتور را بر عهده دارند و این دقت شامل کنترل زاویه، کنترل شتاب، کنترل سرعت و … می شود.
در ادامه برخی از دستگاه ها و مکان هایی که سروو موتور در آن ها استفاده می شود را ذکر کرده ایم:
ماشین آلات نساجی
ماشین آلات چاپ
سینما ۵ بعدی و ۳ بعدی
دستگاه های تزریق پلاستیک
دستگاه های پزشکی
دستگاه های CNC فلزات، چوب، طلا
ماشین آلات و دستگاه های تولید قطعات الکترونیکی
انواع سروو موتور
همانطور که گفته شد سروو موتور دارای انواع مختلف و سایزهای مختلفی می باشد، حال در این بخش می خواهیم به تقسیم بندی سروو موتور ها از جنبه های مختلف بپردازیم.
سروو موتور ها از نظر مکانیکی به دو نوع خطی و دورانی تقسیم میشوند. در نوع خطی ،گیربکس حرکت دورانی به خطی تبدیل میشود.
سروو موتورها از نظر الکتریکی به دو نوع سروو موتور AC (برق متناوب) و سروو موتور DC (برق مستقیم) تقسیم میشوند.
در صنعت معمولا سرو موتور AC مورد توجه بیشتری قرار می گیرد و به دلیل مزایایی همچون راندمان بالا ، تعمیر و نگهداری آسان تر ، اندازه کوچک تر ، قیمت مناسب و … موارد استفاده بیشتری نسبت به نوع DC آن دارد. البته سروو موتورهای DC نیز در برخی موارد خاص و محدود کاربرد دارند.
در تقسیم بندی دیگر سرو موتور به دو دسته ی معمولی و ترمزدار تقسیم می شود. سروو موتورهای DC خود در دو نوع جاروبکدار و بدون جاروبک (براشلس) تولید میشوند. هرکدام از موتورهای یاد شده دارای مزیتها و معایب خود هستند.
مزایای استفاده از سروو موتور
سروو موتور های مختلف با ابعاد و انواع گوناگون هرکدام دارای مزایای مخصوص خود می باشند. در این بخش به مزایای استفاده از دو مدلACو DC سروو موتور می پردازیم.
مزایای سروو موتور های AC
ساختار ساده و مستحکم
بازدهی مناسب (۹۰درصد)
امکان کنترل شتاب و سرعت مناسب
ابعاد کوچکتر (معمولا)
هزینه تعمیر و نگهداری پایین
مناسب برای توانهای کم
مناسب برای کارهای کوچک (ربات)
کارکرد با صدای کم و آرام و بدون لغزش
عدم امکان گرم شدن بیش از حد
امکان کنترل موقعیت دقیق (وابسته به انکودر)
عدم وجود جاروبک
کارکرد در هر نوع محیط
مزایای سروو موتور های DC
کنترل دقیق سرعت چرخش در هر دو جهت
نسبت گشتاور به اینرسی بالا
زمان پاسخگویی سریع
امکان تغییر جهت چرخش سریع
مناسب برای توانهای بالا
بازده و توان بالا
کنترل آسان و دقیق
خرید و قیمت سروو موتور
قبل از اینکه برای خرید سروو موتور اقدام کنید بهتر است که اول اطلاعات آن را به طور دقیق و کامل بدست بیاورید. شما می توانید با در نظر گرفتن شاخصه هایی همچون برند و نوع سروو موتور و اهداف کاریتان مناسب ترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
اطلاعاتی که باید درباره ی سروو موتور در نظر داشته باشید همگی شاخصه هایی هستند که بر قیمت این قطعه نیز تاثیر می گذارند.
سروو موتورها را می توانید در محصولات فروشگاه های اینترنتی مختلفی که در زمینه ی فروش قطعات مکانیکی یا الکتریکی فعالیت می کنند، بیابید.
پیشنهاد ما به شما خریداری از سایت لاین حرکت می باشد. در محصولات ما بهترین برند سروو موتور موجود هستند و شما می توانید با تماس گرفتن با مشاورین ما تمامی اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید و مناسب ترین سروو موتور را خریداری کنید.
نمودار قیمت
نموداری برای تغییر قیمت های محصول موجود نیست.