حداقل سفارش: 1 تن
- هریس پلاستیک زمانی
- عمده فروش
- 9 ماه
- هریس پلاستیک زمانی
- تولیدکننده
- 9 ماه
حداقل سفارش: 25 کیلوگرم
- آرتین تجارت اکسیر
- وارد کننده
- 10 ماه
- آرتین تجارت اکسیر
- تولیدکننده
- 10 ماه
حداقل سفارش: 1 کارتن (کارتن 40 عددی)
- سلامت خوراک ایرانیان
- وارد کننده
- 11 ماه
- سلامت خوراک ایرانیان
- تولیدکننده
- 11 ماه
- پلیمر مدرن
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 25 کیسه (کیسه 25 کیلویی)
- بازرگانی بوئنوکم
- عمده فروش
- 11 ماه
- بازرگانی بوئنوکم
- تولیدکننده
- 11 ماه
حداقل سفارش: 1 کارتن (کارتن 25 عددی)
- آکام توسعه
- وارد کننده
- 11 ماه
- آکام توسعه
- تولیدکننده
- 11 ماه
حداقل سفارش: 1 تن
- اریسا پلاست
- تولید کننده
- 1 سال
- اریسا پلاست
- تولیدکننده
- 1 سال
- شرکت کوبار
- تولیدکننده
- 1 سال
- پلیمر مدرن
- تولیدکننده
- 1 سال
- پلیمر مدرن
- تولیدکننده
- 1 سال
- پلیمر مدرن
- تولیدکننده
- 1 سال
حداقل سفارش: 1 عدد
- آنیفر
- عمده فروش
- 2 سال
- آنیفر
- تولیدکننده
- 2 سال
خریداران می توانند در بازار اینترنتی ویترین نت با ثبت درخواست خرید و یا تماس مستقیم با تعداد زیادی از تامین کنندگان مواد اولیه ارتباط برقرار کنند.
با جست و جو در میان هزاران محصول و پس از گفت وگوی مستقیم با تامین کنندگان مواد اولیه می توانید سفارش خرید خود را به روش مستقیم و یا از طریق خرید امن ویترین نت ثبت کنید.
یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر تولید هر محصول، استفاده از مواد اولیه مناسب است. یعنی در صورت نبود مواد خام، تولید هم اتفاق نمیافتد؛ از این روی این موضوع با وجود پیشرفت صنعت، بیشتر از قبل مهم شده است. اما قبل از هرچیزی باید بدانید که مواد خام دقیقا چیست و چه انواع و دستهبندیهایی دارد؟ برای پاسخ به این سوال در ادامه قرار است به معرفی کامل مواد خام بپردازیم.
مواد اولیه چیست؟
مواد خام در ساخت و تولید اولیه کالاها استفاده میشوند. این مواد، به قدری اهمیت دارند که در بورس کالای سراسر جهان هم خریدوفروش میشوند. ماده خام، ممکن است در فرآیند ساخت و فرآوری محصول یا ترکیب با محصول جدید هم استفاده شود و در شکلهای مختلف هم وجود دارد. به طور کلی مواد خام، کالاهای ورودی یا مواد خامی هستند که واحدهای تولیدی برای تولید محصولاتشان به آنها نیاز دارند. شما برای درک بهتر چیستی مواد اولیه میتوانید با نمونههای پرکاربرد آن در زیر آشنا شوید:
- فولاد: یکی از مواد خام مهم در فرآیند ساخت و تولید خودرو است.
- مواد ناتمام و منابع طبیعی: این مواد، بیشتر به صورت تصفیهنشده شناخته شده و برای تولید کالای نهایی استفاده میشوند. جالب است بدانید که آنها در ابتدا پردازش شده و به موادی دیگر تبدیل میشوند و بعد آنها را به کار میگیرند.
از دیگر مواد خام پرکاربرد و معروف در صنایع نیز میتوان موارد دیگری چون پنبه، نفت خام، زغال سنگ، زیست توده خام، مواد لاستیکی، سنگ معدنی و چوب را نیز نام برد. فراموش نکنید که مواد خام به عنوان مهمترین جزء در هر واحد تولیدی شناخته میشوند و باید به خوبی موجودی آنها را مدیریت کرد تا در روند تولید محصول اختلالی به وجود نیاید. این مواد، میتوانند به صورت فرآورینشده یا فرآوریشده به میزان کم به دست بیایند. اما در هنگام تولید محصول نهایی تغییرات زیادی میکنند.
انواع مواد اولیه بر اساس محل تولید
اگر چه تمام مواد خام به طور طبیعی به دست میآیند. اما میتوان آنها را براساس محل تولید و چگونگی استخراج به 3 دسته زیر، تقسمبندی کرد:
بر پایه حیوانی
حیوانات هم در تولید مواد خام موثرند و موادی مانند چرم خام، گوشت، استخوان، شیر، خز، پشم و ابریشم را تولید میکنند.
بر پایه گیاه و درخت
این مواد، از گیاهان و درختان به دست میآیند و شامل موادی چون سبزیجات، میوهها، آجیلها، گلها، چوب، رزین و لاتکس میشوند.
بر پایه معدن
این نوع مواد از زمین استخراج میشوند و مواردی چون مواد معدنی، فلزات، نفت خام، زغال سنگ، سنگ، آهک، ماسه، خاک، نفت و... هستند.
انواع مواد اولیه بر اساس نوع واحد تولیدی
جالب است بدانید که واحدهای تولیدی مواد خام، به دلیل متفاوتبودن نوع فعالیتشان و هم چنین هزینهها و مراحل تولید، به دو دسته اصلی زیر تقسیم میشوند:
مستقیم
این دسته، جزء مواد خامی است که محصول نهایی از آن ساخته میشود. مثلا چوب، نمونه مناسبی از ماده اولیه مستقیم است که با استفاده از آن، وسایلی چون مبلمان، صندلی، میز، تخت و... تولید میشود. چرم نیز از جمله موارد دیگر در این دسته است که برای ساخت کیف، کفش و روکش و... از آن استفاده میشود. مقدار مصرف مواد مستقیم، بستگی به مقادیر تولیدشده دارد و تهیه آن به عنوان هزینه متغیر در نظرگرفته میشود.
غیرمستقیم
مواد خام غیرمستقیم، از موادی هستند که برای تکمیل مواد اولیه مستقیم در ساخت محصول نهایی استفاده میشوند. از جمله مواردی که میتوان برای این دسته از مواد نام برد؛ مواردی مانند چسب، میخ و لاک در ساخت مبلمان و صنایع چوبی هستند. این مواد، با اینکه به صورت غیرمستقیم استفاده میشوند؛ اما در تولید محصول نهایی نقش مهمی دارند. مواد خام غیر مستقیم، بخشی از محصول نهایی نیستند و در کل فرآیند تولید، در طول زمان هزینه و استفاده میشوند.
انواع مواد اولیه بر اساس صنعت
امروزه صنایع گوناگون با توجه به محصولات تولیدیشان، از مواد خام متفاوتی استفاده میکنند. به همین جهت این مواد نیز با توجه به صنایع مختلف در دستهها و انواع مختلفی قرار میگیرند. شما میتوانید در زیر با این موارد آشنا شوید:
مواد اولیه صنایع غذایی
در میان همه صنایع، صنعت غذا متنوعترین محصولات را دارد. محصولات غذایی هم در کارخانههای سیار مکانیزه و هم در کارخانههای کوچک محلی تولید میشوند. بیشتر صنایع غذایی، به کشاورزی محلی و شیلات وابستگی کاملی دارند و امروزه به فناوریهای جدید هم مجهز شدهاند.
از جمله مواد اولیه صنایع غذایی را میتوان مواردی چون روغن نارگیل، گلیسیرین، زانتان گام، سوربیتان تری استئارات، کربوکسی متیل سلولز، مونو پروپلین گلیکول، جوش شیرین، روغن بادام شیرین، روغن بادام تلخ، سوربیتول، لستین سویا، مالتودکسترین، اسید لاکتیک، جایگزین کره کاکائو، روغن شکلات، دکستروز، روغن پالم کرنل، سدیم ساخارین، سدیم بنزوات، ویتامین، رنگ خوراکی و ... نام برد.
مواد اولیه صنایع شوینده
به طور کلی مواد شوینده، به پاکشدن آلودگیها در سطح و اجسام کمک میکنند و تاثیر زیادی در زندگی روزمره شما دارند. شویندهها، انواع مختلفی دارند و هر کدام برای تمیزکردن محیط متفاوتی مناسبند. نظافت و پاکیزگی نیز بخش جدانشدنی زندگی انسان امروزی است چون سلامتیش در گرو تمیزی و پاکیزگی اطرافش است.
به همین دلیل این محصول صنعتی، تقاضای زیادی دارد و باعث میشود تا تولیدکنندگان زیادی برای عرضه آنها به بازار، اقدام به تولید مواد شوینده کنند. از جمله مواردی که به عنوان مواد خام صنایع شونده استفاده میشوند در زیر به شما معرفی میکنیم.
- سدیم لوریل اتر سولفات یا تگزاپن 70%
- تگزاپین صدفی
- اسید سولفونیک
- بتائین
- لورامید
- سولفوسوکسینات
- تری اتانول آمین
- کوکونات مونو اتانول آمید
- اسانس
- رنگ
- لوریل الکل اتوکسیله
- ایزوتیازولین
- اسید سیتریک
- ادتا 2 سدیم
- ادتا 4 سدیم
- هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
- سدیم لوریل سولفات
- سود پرک
- جوش شیرین
- ضد کف
- اپتیکال برایتنر
- گلیسیرین
- فرمالین
- چیپس صابون
- رنگ شوینده
مواد اولیه صنایع دارویی
این مواد، به زیرلایهها و عناصری گفته میشود که برای تولید انواع داروها به کار میرود. این نوع ماده خام، از منابع مختلفی به دست میآید و ممکن است طبیعی یا مصنوعی باشد. جالب است بدانید که بسیاری از مواد خام دارویی که در طبیعت وجود دارند را میتوان به صورت مصنوعی و زیستفناوری هم تولید کرد. شما میتوانید در زیر با برخی از پرکاربردترین مواد اولیه صنایع دارویی آشنا شوید:
- ال آرژنین بیس
- ال آرژنین هیدروکلراید
- پارافین مایع
- بوتیلان هیدروکسی تولوئن
- دی بازیک کلسیم فسفات
- روغن کرچک
- روغن آرگان
- روغن جوجوبا
- روغن هسته انگور
- نمک دارویی
- سدیم ساخارین
- کافئین
- گلوتارآلدئید
- ویتامین ای
- ویتامین سی
- ویتامین آ پالمیتات
- اسید فولیک
مواد اولیه صنایع کشاورزی
با توجه به پرکاربردبودن این مواد، میتوان آن را به سه دسته زیر تقسیم کرد:
- دسته اول مواد خام کشاورزی، منابع طبیعی اساسی هستند که برای تولید موادغذایی در فرآیند کشاورزی شناخته میشوند.
- دومین دسته نیز به عنوان حیاتیترین مواد خام کشاورزی شناخته میشوند و برای ذخیره بذر برای رشد گیاهان، دامهای اهلی و موجودات طبیعی در محیط زیست تولید میشوند.
- اما دسته سوم و گروه نهایی مواد خام کشاورزی، به تولید موادغذایی سالم کمک میکنند و مواردی چون کودها، سموم دفع آفات، ابزارهای آلی برای کنترل جمعیت حشرات آسیبرسان تجهیزات مکانیزه و منابع قابل اطمینان انرژی را شامل میشود.
شما میتوانید در زیر با برخی از پرکابردترین آنها آشنا شوید:
- اوره
- آمونیاک پودری (آمونیوم بی گربنات)
- نشادر (آمونیوم کلراید)
- سوپر جاذب
- هگزامین
- سولفات منگنز
- مونو امونیوم فسفات
- اسید فسفریک
- اسید سیتریک
- هیدروکسید پتاس
- ادتا 2 و 4 سدیم
- اسید بوریک
- کلسیم لیگنو سولفونات
- سولفات پتاسیم
- اوره فسفات
- سیترات پتاسیم
- کربنات پتاسیم
- دی آمونیوم فسفات
- کلرور پتاس
مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی
این نوع مواد خام انواع مختلفی چون طبیعی، مصنوعی و استخراجشده دارند و در فرآیندهای مختلف گرمایش، مواد شیمیایی، مخلوط همزن و امولسیونشده استفاده میشود. هر یک از مواد خام آرایشی، با توجه به ساختار شیمیایی و ویژگیهای کلیدی ماده آرایشی، عمل میکنند.
بسیاری از مواد اولیه آرایشی، به عنوان ماده اصلی محصولات تولیدی شناخته میشوند و به میزان زیادی هم از آنها استفاده میکنند. اما برخی دیگر از مواد در فرمولاسیون آرایش، رنگ، بو و ویژگیهای پایدار و خاص، نقشی حیاتی دارند. شما میتوانید با برخی از آنها در زیر آشنا شوید:
- پلی سوربات 80
- مونو پروپلین گلیکول
- ستیل الکل
- استئاریل الکل
- ستواستئاریل الکل
- گلیسیرین مونو استئارات
- اسید چرب نارگیل
- متیل پارابن
- استرکوات
- پروپیل پارابن
- آب دیونیزه
- اسید استئاریک
- ایزوپروپیل میریستات
- ایزوپروپیل الکل
- ایزوپروپیل پالمیتات
- پروپلین کربنات
- کراتین هیدرولیزه شده
- بوتیلات هیدروکسی تولوئن
- دی پروپلین گلیکول
- موم زنبور عسل
مواد اولیه صنعت نساجی
موادی که از الیاف متنوع طبیعی و مصنوعی نساجی ساخته میشوند و آنها را طی مراحل مختلف به پارچه تبدیل میکنند. از این روی مواد خام صنعت نساجی، نقشی حیاتی در تولید پارچه باکیفیت دارند و با توجه به خط تولید و نوع محصول، انتخاب میشوند.
این مواد شامل موارد متعددی مانند انواع الیاف نساجی طبیعی و مصنوعی، رنگهای شیمیایی، نفت خام، مونو اتیلن گلایکول، ترفنالیک اسید خالص و پارازایلن میشود. از جمله الیاف نساجی نیز میتوان موارد زیر را نام برد:
- الیاف طبیعی با ریشه حیوانی: پشم و ابریشم
- الیاف طبیعی با ریشه نباتی: پنبه، کنف و کتان
- الیاف معدنی: آزبست و پنبه نسوز
- الیاف مصنوعی: نایلون، پلی استر و اکریلیک
توجه داشته باشید که برای خرید مواد صنایع نساجی، هر چه میزان هرینه مواد اولیه بیشتر باشد، قیمت تمامشده محصول نهایی هم افزایش مییابد.
مواد اولیه ریختهگری و متالوروژی
ریختهگری به فرآیندی میگویند که در فلزکاری و جواهرسازی انجام میشود. در این فرآیند، فلزی مایع داخل قالبی سهبعدی ریخته میشود و بیشتر برای ساختن اشکال پیچیده با ساخت دشوار، استفاده میشود. ریختهگری از گذشته تاکنون برای کارهای مختلفی چون مجسمهسازی (به ویژه در برنز)، جواهرات در فلزات گرانبها، سلاحها و ابزار استفاده میشود.
بیشترین مواد اولیه مورداستفاده در ریختهگری و متالوژی، فلزاتی چون آلومینیوم و چدن هستند. اما فلزات دیگری را هم مانند برنز، برنج، فولاد، منیزیم و روی در فرآیند ریختهگری استفاده میکنند. فراموش نکنید که در این صنعت هم مواد خام تاثیر زیادی بر محصول نهایی دارد و از عناصر مهم به شمار میآید. چون مواد انتخابی، مستقیما بر مصرف انرژی و مدتزمان فرآیند تاثیر میگذارد.
مواد اولیه رنگ و رزین
برای تولید رنگها از ترکیباتی متفاوت استفاده میکنند. چون مواد خام هر رنگ با توجه به مکان، مقررات محیطی و منابع در دسترس متفاوت و متنوع است. از این روی مواد خام رنگ و رزین به دستههای مختلفی تقسیم میشوند. اما همه آنها به صورت مشترک به رنگدانه، رزین، حلال و افزودنی خاصی برای اثرگذاری بیشتر نیازمندند.
دسترسی به منابع، اثربخشی، هزینه و تاثیر بر محیط زیست از موارد دیگری است که در استفاده از مواد خام تاثیرگذارند. جالب است بدانید که رنگ و رزینها از دو ترکیب جامد و مایع تشکیل میشوند و بیشتر در دسته فرار و غیرفرار قرار میگیرند. عناصر فرار با قرارگرفتن در جو، تبخیر میشوند. ولی عناصر غیرفرار، باقی میمانند و بخشی از پوشش را تشکیل میدهند. از جمله قسمتهای غیرفرار رنگ، شامل موارد زیر میشوند:
- رنگهای مبتنی بر حلال (روغن یا رزین با خشککن و مواد افزودنی)
- لاک (رزین، سلولز، نرمکننده و مواد افزدونی)
- رنگهای مبتنی بر آب (پلی وینیل استات، استایرن بوتادین، امولسیونها، پلیمرها، کوپلیمرها و مواد افزودنی)
اما بخشهای فرار نیز موارد زیر هستند:
- استرها
- کتونها
- آروماتیکها
- الکلها
- آلیفاتیکها
مواد اولیه پلیمری و شیمیایی کارخانجات
مواد پلیمری از عناصری چون کربن، هیدروژن، اکسیژن، نیتروژن و گوگرد تشکیل میشوند. مواد پلیمری و شیمیایی به صورت مصنوعی به وجود میآیند و در ساخت وسایل خانگی، اسباببازیها، بستهبندیها، کیف، چمدان، میز، صندلی، شیلنگها و لولههای انتقال آب، مواد پوششی، لاستیکهای اتومبیل و ماشینآلات از آنها استفاده میشود.
مواد اولیه معدنی
مواد خام معدنی، شامل پلاتین، طلا، نقره، مس، اورانیوم، زیرکن، سنگ آهن، نیکل، کروم و خاکهای صنعتی میشوند. این مواد، در صنایع مختلفی چون فضانوردی، صنایع تک و نظامی استفاده میشوند و کاربردهایی نیز در ساخت ماشین، هواپیما، اسلحه، مواد منفجره و موشک دارند. از دیگر مواد خام معدنی میتوان عناصر خاکی سبک و سنگینی چون نیوبیوم، تانتالیوم، زیرکونیوم، ژرمانیوم و ایندیوم را نام برد.
مواد اولیه کاغذ و مقوا
استفاده از کاغذ و مقوا در زندگی انسان امروزی همچنان رواج دارد و نیاز او باعث افزایش محصولات متنوعی شده است. ماده اصلی برای تولید کاغذ و مقوا، الیاف کاغذ است. این ماده تجدیدپذیر، معمولا از چوب ساخته میشود و به وفور در دسترس است.
ماده اولیه دیگر کاغذ و مقوا، فیبرها هستند. برای تولید پایدار الیاف کاغذ نیز از سیستمهای گواهی FSC و PEFC استفاده میشود. مواد بازیافتی نیز به عنوان مواد خام کاغذ و مقوا استفاده میشوند که از الیاف بازیافتشده از منسوجات به دست میآیند.
مواد اولیه کاشی و سرامیک
برای تولید کاشی و سرامیک، از خاک رس سفید، تالک، ماسه، فلدسپات، خاک رس ایلیت و کائولینیت، دو لومیتو کلسیت، به عنوان مواد خام استفاده میکنند. البته قبل از هرچیز، سازنده، آنها را بعد از استخراج پالایش و پردازش کرده و بعد از آوردن به کارخانه به صورت جداگانه ذخیره میکند تا با توجه به نوع محصول و نیازمندیهایش آنها را به کار گیرد.
مواد اولیه آبکاری
در آبکاری، از فرآیند استفاده از رسوب الکتریکی برای پوششدادن جسمی با لایهای فلزی استفاده میشود. در این فرآیند، مهندسان از الکترولیز کنترلشده برای انتقال پوشش فلزی موردنظر (از آند به کاتد) استفاده میکنند. آند در اینجا قسمتی است که به عنوان ماده آبکاری استفاده میشود و کاتد نیز قسمتی است که باید آبکاری شود. مهمترین مواد خام آبکاری، مس و نیکل هستند و از آنها برای به حداکثررساندن استحکام و رسانایی استفاده میشوند. اما میتوان از مادههای خام زیر هم استفاده کرد:
- برنج
- کادمیوم
- کروم
- فلز مس
- طلا
- آهن
- نیکل
- نقره
- تیتانیوم
- فلز روی
مواد اولیه لاستیک سازی
استفاده از لاستیکها در دنیای کنونی بسیار زیاد است و هر یک از مواد لاستیکی، با توجه به نوع کاربردشان، از مواد خام متفاوتی استفاده میکنند. از مهمترین مواد خام لاستیکسازی میتوان مواردی چون پلیمرها، پرکنندههای تقویتی برای پلیمرها مانند سیلیس، وایتینگ، تالک و خارک رس را نام برد. مواد خام دیگر نیز نرمکنندههایی چون روغنهای معدنی، پارافینیک، نفتنیک و معطرها هستند. مواد ضدتخریب (اکسیژن، ازن، پیرولیز و...)، عوامل دمنده، رنگدانهها و عوامل باندینگ (اخرای زرد و...) هم از دیگر مواد خام در این صنعت، شناخته میشود.
مواد اولیه صنعت شیشه
در ساخت شیشه ممکن است با توجه به نوع کاربرد و ساختار، از مواد خام متفاوتی استفاده شود. اما شیشههای متداول و پرکاربردی چون شیشه سودا-آهک در اغلب موارد به مواد خامی مانند شن و ماسه سیلیس، خاکستر سودا، سنگ، دولومیت و شیشههای بازیافتی نیاز دارد. البته در موارد دیگر از آهن و کبالت هم برای سبز و آبی شدن رنگ شیشه استفاده میشود.
مواد اولیه صنعت چسب
برای ساخت چسب از حلالها، نگهدارندهها و غلیظکنندهها استفاده میشود. از پلیمرها و رزینها مانند سیانوآکریلات، به عنوان منابع مصنوعی مواد خام استفاده میکنند. برای چسبهای حیوانی نیز محصولات جانبی مربوط به حیوانات را به کار میگیرند.
مواد اولیه صنایع دستی
در ساخت صنایع دستی، از فناوریهای خاصی استفاده نمیشود. اما در عوض به کارگیری مواد خام مناسب و باکیفیت، اصلی مهم است. مهمترین و پرکاربردترین مواد خام صنایع دستی را نیز میتوان مواردی چون چرم، چوب، مس، ظروف موردنیاز برای برای فعالیتهایی مانند قلمزنی، میناکاری و خاتمکاری نام برد. نخ، پارچه، کاموا، چرخ سفالگری، رنگ، تینر و .. نیز برای انواع دیگر مناسبند.
حقوق گمرکی مواد اولیه تولید چقدر است؟
حقوق گمرکی مواد خام تولید، به دلیل افزایش قاچاق، افزایش هزینهها، افزایش نیاز به نقدینگی و کاهش تولید از چهاردرصد به یک درصد کاهش یافته است. این مورد برای کالاهای اساسی، دارو، مواد خام صنایع، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی و نهادهای کشاورزی و دامی در نظر گرفته میشود.
اهمیت مواد اولیه برای واحدهای تولیدی
از تعاریف و معانی قبل مشخص میشود که تولید هر محصول نهایی، نیازمند مواد خام همان صنعت است که فرآوری میشود و به کالای نهایی تبدیل خواهد شد. مدیریت تهیه و موجودی در این امر، بسیار حائز اهمیت است. حفظ موجودی مواد اولیه نیز از طرف دیگر در مقدار مناسب و در مکان مناسب، برای جلوگیری از هرگونه کمبود در واحد تولید بسیار مهم است. زیرا محصولات نهایی که در اختیار خریدار قرار میگیرند، از این مواد خام ساخته شدهاند.
همانطور که گفته شد مواد خام در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند و مواد خام صنایع غذایی، صنایع آرایشی و بهداشتی، صنعت دارو، صنعتی کاغذ و مقوا، صنایع شیمیایی، مواد صنعت رنگ و رزین و صنعت پلمیر و پلاستیک، از مهمترین صنایعی هستند که همانند صنایع دیگر نیاز به مواد اولیه دارند.
قیمت مواد اولیه و خرید و فروش مواد اولیه در ویترین نت
خرید مواد اولیه مورد استفاده در واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار میگیرند با قیمتهای مختلف و انواع گوناگون انجام میشود. این مواد خام، توسط تولیدکنندگان و تامینکنندگان مختلف به بازار عرضه میشوند و براساس نوع و کاربردشان، قیمتگذاری میشوند. به دلیل ماهیت مواد خام و خاصبودن آنها، پیداکردن تامینکنندگان و تولیدکنندگان این محصولات ممکن است خریداری را با چالش و سختی مواجه کند.
به همین جهت ویترین نت، به عنوان پلتفرم آنلاین خرید و فروش B2B این امکان را فراهم کرده است تا از طریق آن بتوانید با تامینکنندگان و تولیدکنندگانی که در فروش مواد اولیه خام فعالیت دارند، ارتباطی بیواسطه داشته باشید و با دریافت استعلام قیمت از طریق سیستم RFQ ویترین نت و مقایسه قیمت محصولات خریدی به صرفه را تجربه کنید.